Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.

Club5

Privatumo Politika

Privatumo politikos tikslas

UAB „Studio moderna“, adresas Žalgirio g. 135, LT-08217 Vilnius (»Studio Moderna«) vertina jūsų pasitikėjimą, kurį mums pademonstravote, teikdami mums savo Asmens duomenis. Savo ruožtu mes pažadame naudoti jūsų Asmens duomenis pagal šios politikos nuostatas, taikytinus teisės aktus ir jūsų norus. Asmens duomenis naudojame tvarkydami jūsų užsakymus, siųsdami el. naujienas, kurias užsiprenumeravote arba susisiekdami su jumis kitomis priemonėmis, jei davėte sutikimą. Tuo pačiu jūsų Asmens duomenis naudojame siekdami tobulinti savo produktus ir tam, kad, apsipirkdami per bet kurį iš mūsų kanalų, liktumėte kuo labiau patenkinti.

Ši Privatumo politika taikoma tvarkant Asmens duomenis, surinktus ir tvarkomus internete, taip pat Asmens duomenis, surinktus per kitus kanalus (telefonu, mažmeninės prekybos vietose, prizų žaidimuose, jei nenurodyta kitaip).

Šios Privatumo politikos paskirtis yra aiškiai jums išdėstyti, kaip mes tvarkome jūsų Asmens duomenis, kuriuos mums pateikiate, kaip siekiame juos saugoti, apie jūsų turimas teises ir galimybes kontroliuoti savo Asmens duomenis ir saugoti savo privatumą.

Ką reiškia Asmens duomenys ir kiti vartojami terminai?

„Asmens duomenys“ – tai bet kokia su jumis susijusi ir jus asmeniškai atpažinti leidžianti informacija arba atskirai, arba kartu su kita mums prieinama informacija. Studio Moderna renka įvairius Asmens duomenis apie jus, kuriuos mums pateikiate, įskaitant ir jūsų pirkinių istoriją. Studio Moderna nerinks jokių specialių kategorijų Asmens duomenų (jei nenurodyta kitaip).

„El. naujienos“ – tai elektroninės naujienos, apimančios informacinio pobūdžio naujienas, pasiūlymus, renginius, akcijas ar kitokias naujienas, kuriomis Studio Moderna nori su jumis dalintis;

„Sutartiniai duomenų tvarkytojai“ yra partneriai, su kuriais Studio Moderna turi rašytines sutartis ir kurie tik tvarko Asmens duomenis Studio Moderna vardu ir jų neplatina trečiosioms šalims.

„Internetinė svetainė“ reiškia visus Studio Modernos puslapius, tarp kurių yra:

Kaip ir kokius Asmenins duomenis mes renkame?

Jūsų Asmens duomenys yra renkami šiais būdais:

  • Užsiregistravus gauti el. naujienas – kai kiekvienas vartotojas užsiregistruoja gauti El. naujienas, kurios apima informacinio pobūdžio naujienas, pasiūlymus, renginius, akcijas ar kitokias naujienas, kuriomis Studio Moderna nori su jumis dalintis;
  • Pateikus užsakymą (internetu ar telefonu) – kai, užsisakydami produktus, turite mums pateikti Asmens duomenis, kad galėtume įvykdyti jūsų užsakymą;
  • Užsiregistravus mūsų sistemoje – Studio Moderna suteikia galimybę užsiregistruoti, kad nereikėtų kiekvieną kartą, ką nors įsigyjant, įvedinėti informacijos, kur pristatyti prekes. Registracija nėra būtina, norint pirkti, todėl jūs patys nusprendžiate, ar norite registruotis;
  • Dalyvaujant Prizų žaidimuose – įvairūs duomenys surenkami per Prizų žaidimus, kuriose gali būti papildomų sąlygų, negu nurodyta čia. Prašome peržiūrėti kiekvieno prizų žaidimo sąlygas prieš dalyvavimą juose;
  • Mūsų mažmeninės prekybos komandos: jei norite, galite pasidalinti savo Asmens duomenimis su mūsų mažmeninės prekybos komanda. Žinoma, tai nėra būtina, norint nusipirkti.

Priklausomai nuo to, kokius Asmens duomenis norite pateikti ir nuo Asmens duomenų rinkimo tikslo kiekvienos formos bei tikslo, iš jūsų gali būti renkami tokie duomenys:

  • El. pašto adresas;
  • Vardas;
  • Pavardė;
  • Adresas;
  • Pašto kodas ir miestas;
  • Telefono numeris (fiksuotojo ryšio ir (arba) mobiliojo telefono);
  • Gimimo data;
  • Lytis;
  • Profesija;
  • Išsilavinimas;
  • Pirkimo istorija;
  • Partnerio identifikavimo numeris;
  • Telefoninio pokalbio įrašai;
  • Vaizdo įrašai mažmeninės prekybos parduotuvėse.

Jums naudojantis internetine svetaine (registruojantis, teikiant užsakymą...), naršyklė į mūsų serverius siunčia tokią informaciją apie jus kaip IP adresas, jūsų apsilankymo data ir laikas, informacija apie tai, kiek laiko praleidote mūsų svetainėse, persiuntusios svetainės adresas (iš kurios atėjote į mūsų svetainę); puslapiai, kuriuose lankėtės mūsų internetinėse svetainėse bei informacija apie įrenginį ar naršyklę (pvz. naršyklės tipas ir versija, operacinė sistema).

Taip pat galime rinkti tam tikrus duomenis iš Slapukų ir panašių priemonių. Sužinoti daugiau apie slapukų ir panašių priemonių naudojimą galite paspaudę šią nuorodą.

Naudodamiesi mūsų internetinėmis svetainėmis, galite nustatyti ir buvimo vietos atpažinimą. Visos naršyklės jūsų paklaus, ar sutinkate atskleisti tokią informaciją. Todėl informacija apie jūsų buvimo vietą Studio Moderna dalinsis tik jums sutikus (pvz. „rasti artimiausią parduotuvę“).

Kaip mes naudojame jūsų Asmens duomenis?

Vykdyti jūsų užsakymą

Jei užsisakėte prekių iš Studio Moderna, jūsų Asmens duomenis naudosime siųsdami jums įsigytas prekes ir norėdami susisiekti dėl užsakymo vykdymo eigos el. paštu, telefonu ar kitomis priemonėmis. Tai bus daroma, siekiant įvykdyti pirkimo sutarties sąlygas. Taip pat perduosime jūsų Asmens duomenis prekes pristatančiai firmai bei sandėliui, kad jūsų užsakymas būtų išsiųstas ir pristatytas jūsų nurodytu adresu. Taip tvarkome Asmens duomenis su jumis sudarytos pirkimo sutarties pagrindu.

Taip pat galime naudoti informaciją apie jūsų amžių, kad galėtume patikrinti, ar esate pakankamai suaugę sudaryti pirkimo sutartį ir ar mums leistina tvarkyti jūsų Asmens duomenis. Asmens duomenis naudojame tokia tvarka vykdant teisinę prievolę.

Teikti pagalbą klientams

Jei susisieksite su mumis per Klientų aptarnavimo skyrių ar kitus skyrius el. paštu, telefonu, per pokalbių svetainę (mūsų internetinėse svetainėse ar socialiniuose tinklalapiuose), mes tvarkysime jūsų Asmens duomenis, įskaitant informaciją apie užsakymą bei istoriją, siekdami atsakyti į užklausą ir suteikti jums geriausią koks įmanomas aptarnavimą. Tokius Asmeninius duomenis tvarkysime taip, kaip reikalinga vykdyti sutartį su Studio Moderna arba jei to reikia vykdant teisinę prievolę.

Personalizuoti komunikaciją su jums

  • Jei užsiprenumeravote mūsų El. naujienas ir taip išreiškėte norą gauti mūsų El. naujienas, sutikote su mūsų Privatumo politika, mes jums siųsime personalizuotą informaciją el. paštu remdamiesi jūsų sutikimu;
  • Jei davėte leidimą (internetu, telefonu ar parduotuvėje) siųsti personalizuotą informaciją, mes galime jums ją siųsti telefonu, SMS žinutėmis, el. paštu arba siųsti spausdintus katalogus;
  • Taip pat galime siųsti spausdintus katalogus vadovaujantis teisėtu interesu;
  • Jei, pirkdami prekę, pateikėte mums savo el. pašto adresą, mes galime jį panaudoti siųsti jums El. naujienas arba panašius savo produktus ar paslaugas. Užsakymo patvirtinimo laiškuose, taip pat ir kiekviename reklaminiame laiške suteikiame jums pasirinkimą atsisakyti visų būsimų El. naujienų prenumeratos.
  • Norėdami kurti geresnę apsipirkimo patirtį, mes galime siųsti jums pasiūlymus su produktais, kurie yra personalizuoti pagal tai, ką jūs mėgstate. Tokio personalizavimo pagrindas yra jūsų ankstesni pirkimai ir veiksmai mūsų interneto svetainėse ir jis atliekamas vadovaujantis teisėtu interesu.

Personalizuota komunikacija su „Penkių žvaigždučių“ klubo nariais yra grindžiama sutartiniais santykiais tarp „Penkių žvaigždučių“ klubo narių ir Studio Moderna. Tokiu atveju, kai „Penkių žvaigždučių“ klubo nariai savo narystės metu suteikia sutikimą, toks sutartinis įsipareigojimas tampa teisiškai viršesniu už sutikimą, išskyrus atvejus, kai klubo narys praneša Studio Moderna kad jis (ji) nenori, kad su juo būtų susisiekiama. Išsamesnė informacija pateikiama „Penkių žvaigždučių“ klubo taisyklėse.

Jūsų Asmens duomenis taip pat galime naudoti tikslinės grupės keitimo ir reklamos rodymo tikslais. Mes galime tvarkyti jūsų Asmens duomenis Studio Moderna teisėto intereso pagrindu, nebent jūs atsisakote bet kokios personalizuotos komunikacijos formos iš Studio Moderna. Žinoma, tą galite padaryti bet kada. Tikslinės grupės keitimas ir reklamos rodymas naudojant slapukus atitinka mūsų Slapukų politiką.

Analizei

Taip pat Studio Moderna naudoja Asmens duomenis analizei ir tyrimams atlikti (tokia analizė ir tyrimai, kada tik įmanoma, atliekami pseudonimizuojant ar anonimizuojant), kurie būtini mūsų teisėto intereso tikslu bei siekiant suprasti mūsų klientus ir tai, kas jums patinka, identifikuoti modelius ir tendencijas, pagerinti vartotojo patirtį, teikti jūsų poreikiams pritaikytą informaciją, turinį ir pasiūlymus, bendraisiais tyrimų ir statistikos tikslais, kaupiamųjų ataskaitų tikslais, kuriant naujus produktus bei paslaugas, stebint esamų produktų ir paslaugų rezultatus, tobulinant mūsų technologijas, kad galėtume siųsti jums personalizuotą rinkodaros informaciją ir rodyti reklamą internete.

Ar jūs perduodate mano Asmens duomenis kitiems?

Sutartiniai duomenų tvarkytojai

Mes gerbiame jūsų išreikštą pasitikėjimą mumis jums pasidalinant savo Asmens duomenimis ir mes jūsų Asmens duomenų neperduosime niekam kitam naudoti ar kitais tikslais. Tačiau mes galime perduoti jūsų Asmens duomenis savo Sutartiniams duomenų tvarkytojams, pavyzdžiui, prekių pristatymui (mūsų sandėliams, pristatymo paslaugų firmoms), apmokėjimui už užsakymus (pvz. bankams), personalizuotai komunikacijai (spaustuvėms, pristatymo paslaugų firmoms), su kuriais mes esame sudarę rašytines sutartis dėl jūsų Asmens duomenų tvarkymo tik aukščiau išdėstytais tikslais.

Socialinė žiniasklaida

Studio Moderna interneto svetainės gali siūlyti jums programinius papildinius iš įvairių socialinių tinklalapių. Pasirinkus sąveikauti (užregistruojant paskyrą socialinėje žiniasklaidoje), jūsų veiksmai mūsų interneto svetainėje ar mūsų programėlėse gali būti prieinami tam socialiniam tinklalapiui, priklausomai nuo privatumo politikų, su kuriomis sutikote registruodamiesi tame tinklalapyje. Jei nenorite dalintis tokia informacija, prašome išsiregistruoti iš tokio socialinio tinklalapio.

Su reikiamomis institucijomis

Sulaukusi reikalavimų iš teisėtvarkos ar teisėsaugos institucijų ir, jei to reikia tam tikriems teisiniams procesams, tyrimams ir pan., Studio Moderna gali perduoti jūsų Asmens duomenis tokioms institucijoms.

Su jūsų sutikimu

Papildomai prie to, kas minėta aukščiau, Studio Moderna gali perduoti jūsų Asmens duomenis tik su išankstiniu jūsų sutikimu, nurodančiu kam (kokiai įmonei) ir kokiu tikslu mes galime perduoti jūsų Asmens duomenis. Tai nėra standartinė praktika, tačiau ateityje taip gali atsitikti.

Kaip mes apsaugome jūsų Asmeninius duomenis?

Studio Moderna deda dideles pastangas įgyvendinama tinkamas technines ir organizacines apsaugos priemones, remdamasi atliktu rizikos vertinimu, kad apsaugotų duomenis nuo duomenų tvarkymo be leidimo arba neteisėto duomenų tvarkymo ir nuo netyčinio praradimo, sunaikinimo ar sugadinimo.

Be to, mes neperduosime jūsų Asmens duomenų trečiosioms šalims (ne ES šalims), išskyrus atvejus, kai užtikrinamos tinkamos apsaugos priemonės pagal taikytinus teisės aktus.

Ar aš turiu kokių nors teisių?

Žinoma. Galite reikalauti toliau išdėstytų teisių įgyvendinimo be jokių išlaidų.

Sutikimo atšaukimas

Norėdami apriboti komunikaciją iš Studio Modernos tik ties tam tikrais kanalais ar apskritai visais, galite tą padaryti bet kada parašę mums laišką el. paštu arba paskambinę.

Dar daugiau, galite atsisakyti mūsų el. paštu siunčiamos komunikacijos paspaudę „atsisakyti prenumeratos“ (angl. unsubscribe) nuorodą, esančią kiekvieno reklaminio Studio Moderna elektroninio laiško viršutinėje ar apatinėje dalyje.

Taip pat galite mums parašyti šiuo el. pašto adresu: ccd.lt@studio-moderna.com

Norėdami atsisakyti prenumeratos, galite net paskambinti mums nemokama telefono linija: 8 800 01 415

Šitaip galėsite atsisakyti gauti mūsų el. laiškus ir (arba) komunikacijos siuntimo kitais kanalais: SMS žinučių, spaudos, katalogų.

Mes pasistengsime kaip įmanoma greičiau užfiksuoti jūsų sutikimo atšaukimą. Dėl verslo procesų ir techninių apribojimų specifikos gali būti, jog per kitas 15 dienų nuo atsisakymo jūs dar sulauksite el. laiškų su reklaminiais pasiūlymais ir kitu turiniu iš Studio Moderna (tuo atveju, kai el. laiškas jau buvo išsiųstas ar yra siuntimo etape). Iš anksto už tai atsiprašome ir prašome jūsų supratingumo.

Prieiga prie Asmens duomenų, jų ištrynimas ir taisymas

Jei turite savo registruotą paskyrą, prisijungę tam tikrus Asmens duomenis apie save galite pasitikrinti. Tačiau norėdami gauti prieigą prie visų savo Asmens duomenų, prašome susisiekti su mumis el. paštu adresu dap.lt@studio-moderna.com ir mes atsiųsime visų Asmens duomenų, kuriuos apie jus turime, kopiją. Tokie Asmeniniai duomenys bus pateikiami mašininio skaitymo forma, ir, jums pageidaujant, duomenis bus galima persiųsti trečiosioms šalims.

Taip pat bet kada galite paprašyti pataisyti jūsų Asmeninius duomenis ar juos ištrinti, parašę el. laišką adresu dap.lt@studio-moderna.com.

Kiek laiko jūs laikysite mano Asmens duomenis?

Jūsų Asmeninius duomenis laikysime tiek laiko, kiek to reikia pagal teisinius reikalavimus arba tol, kol turime jūsų sutikimą. Tačiau jūs galite bet kada pareikalauti prieigos prie savo Asmens duomenų arba ištrinti Asmens duomenis (išskyrus atvejus, kai mes turime teisinę prievolę toliau tvarkyti tokius Asmens duomenis).

Ar galiu gauti išsamesnės informacijos?

Siųsti su Asmens duomenimis susijusius klausimus, užklausas, sužinoti, kaip naudotis savo teisėmis, susijusiomis su Asmens duomenimis, visada galite iš mūsų Duomenų apsaugos specialisto, susisiekę el. paštu adresu dap.lt@studio-moderna.com.

Norėdami susisiekti su mumis tradiciniu paštu, siųskite užklausas adresu:

  • UAB „Studio moderna“
    Duomenų apsaugos pareigūnui
    Žalgirio g. 135
    LT-08217 Vilnius

Iškilus bet kokiems neaiškumams ar pageidaujant pateikti skundą, bet kada galite susisiekti su Valstybine duomenų apsaugos inspekcija, priežiūros institucija Asmens duomenų srityje.

Šios politikos pakeitimai

Studio Moderna nori laikytis su Asmens duomenimis susijusių tarptautinių principų ir teisės aktų. Siekdami šio tikslo ir remdamiesi jūsų reakcijomis, mes atnaujinsime šią Privatumo politiką, kad užtikrintume, kad joje nėra jokių klaidų ir kad joje būtų reikiama informacija apie jūsų teises, tvarkymo veiksmus ir kad ji atitiktų taikytinus teisės aktus bei geriausią praktiką.

Mes galime ją kartais pakeisti, kad neatsiliktume nuo naujausių teisinių ir rinkodaros pasikeitimų bei galimybių. Atlikę svarbių pakeitimų, mes jus informuosime pranešimu savo interneto svetainėse arba atsiųsime atnaujintą politiką jums el. paštu. Bet kuriuo atveju atnaujinta politika visada bus patalpinta šioje interneto svetainėje.

2018 05 25